Persoonlijke coaching<br>& Counseling
Levenslust

Persoonlijke coaching
& Counseling

Levenslust

Jij als mens die gezond en gelukkig in het leven staat, daar draait het om. Betekenisvol in het leven staan is geen bijkomstigheid, maar het fundament om gezonde levenslust te mogen ervaren. "Ieder mens is waardevol én uniek. Het is vanzelfsprekend dat iedereen in het heden en in de toekomst leeft vanuit plezier, betrokkenheid en levensenergie". Dát is onze visie op Levenslust.

Levenslust als interventie

 • als je onrust/stress/werkdruk ervaart en dit jouw dagelijks functioneren in de weg staat
 • als je een traumatische ervaring hebt beleeft en daar structureel last van hebt.
 • als je gegijzeld bent door stress
 • als je iets stevig los wilt laten
 • als je verlangens hebt maar niet weet hoe om te zetten naar acties
 • als je lastigheden thuis of in je relatie ervaart
 • als je weinig energie overhoudt en je vitaler wilt voelen
 • als je een verlangen hebt te veranderen in je leven maar geen idee hebt hoe
 • als je voor ontslag staat of net bent ontslagen
 • als je op een kruispunt in jouw leven staat en keuzestress je blokkeert
 • als jouw leven een boost goed kan gebruiken

Levensgedoe naar Levenslust

We weten dat Levenslust start met acceptatie van jezelf. We ruimen samen jouw teleurstellingen op en maken de weg vrij voor jouw toekomst. We bouwen aan hernieuwd vetrouwen en energie en leren je los te laten wat voorbij is. We laten je kennis maken met jouw natuurlijke energie principes. Energie gaat omhoog als jouw eigenheid en verlangen ruimte krijgt en op aan wordt gezet.

Levenslust ook als bedrijfsresultaat

Goed werkgeverschap is een belangrijke reden om Levenslust in te zetten. Het vereist de juiste aandacht om het bedrijf gezond en jouw medewerkers vitaal en betrokken aan het werk te houden.
Vitale medewerkers verzuimen minder, zijn productiever en meer betrokken bij de organisatie Daarbij wordt arbeidsmarkt de komende jaren steeds schaarser en de gemiddelde leeftijd steeds hoger. Duurzame inzetbaarheid van personeel is essentieel voor jouw bedrijfsresultaat.

Open Focus Methode

Persoonlijke coaching<br>& Counseling
‘De enige echte ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken van nieuwe landen, maar in het krijgen van nieuwe ogen’

Traject Levenslust

Jouw veranderbehoefte bepaalt welk individueel traject we samen gaan inzetten Hieronder noemen we de keuzemogelijkheden:

 1. Grow & Go: we gaan verhelderen, jouw levenskoers herijken en weer volop AAN zetten. We hanteren een stevige en intensieve werkwijze waarin jouw verlangen en potentieel hernieuwd tot uiting gaat komen. Resultaat: klaar voor een nieuwe stap in jouw leven en/of werk..
 2. Care & Dare: we starten door stil te staan. Samen zoeken we de verdieping op en krijg je antwoord op uitersten: Hoe zorg je voor jezelf versus hoe daag je jezelf uit. Wat wil je behouden en wat wil je stevig los laten. Resultaat: klaar om weer vanuit gezonde begrenzing en hernieuwde energie Levenslust te ervaren.
 3. In & out: we leren jou hoe je in je werk en dagelijks leven meer rust, acceptatie en daardoor meer geluk kunt ervaren. Hoe je stress tot je vriend kunt maken en je intrinsieke motivatie weer meer ruimte krijgt. We maken gebruik van de kracht van Mindfulness en leren je hoe je dit op jouw werk eenvoudig en doelmatig kunt inzetten. Resultaat: mentale vitaliteit in balans.
 4. EMDR: bepaalde gebeurtenissen kunnen diep ingrijpen in het leven van mensen. Een groot deel van de getroffenen ‘verwerkt’ deze ervaringen op eigen kracht. Bij anderen ontwikkelen zich psychische klachten. EMDR inzet zal ertoe leiden dat de herinnering haar kracht en emotionele lading verliest. Het wordt dus steeds gemakkelijker aan de oorspronkelijke gebeurtenis terug te denken. 

Ingrediënten Open-Focus programma

We werken vanuit de "Cirkel van werk- en levenslust. Huidig gedrag, gewoontes en patronen vormen de ingrediënten waarmee we van start gaan. We maken gebruik van erkende testen en zetten deze desgevraagd in als startdocument.

Levenslust kosten

Afhankelijk van jouw keuze van traject en duur van de begeleiding stellen we een prijs voor je samen. Door de meeste zorgverzekeraars worden de eerste 5 sessies van counseling en EMDR vanuit een aanvullende pakket vergoed.

Levenslust contact

Natuurlijk begrijpen we dat er vragen zijn. Twijfel niet om gebruik te maken van onze kennis en ervaring om te onderzoeken of Levenslust een oplossing biedt voor de door jou gewenste persoonlijk ontwikkeling.

Open Focus Methode

‘Levenslust is een richting, geen punt’
Persoonlijke coaching<br>& Counseling